Εγγυήσεις

Η studyhelp E.Π.Ε. αποτελεί την μόνη και αποτελεσματικότερη λύση στην προσπάθειά σας να ενισχύσετε τις σπουδές σας.

Στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειας να ικανοποιεί στο μέγιστο τις ανάγκες σας, προσφέρει γραπτή εγγύηση με τη σύναψη κάθε συμφωνίας, που περιλαμβάνει τα παρακάτω:

Εγγύηση ποιότητας

Η studyhelp E.Π.Ε. εγγυάται πως το αποτέλεσμα της συνεργασίας μας θα είναι απόλυτα ποιοτικό και υψηλού επιπέδου.
Οι υπηρεσίες προσφέρονται από πολύπειρους συνεργάτες, κατόχους τουλάχιστον μεταπτυχιακών τίτλων, που είναι σε θέση να σας βοηθήσουν με απόλυτη επιτυχία στις σπουδές σας.

Εγγύηση επικοινωνίας

Η studyhelp E.Π.Ε. εγγυάται πως εφόσον συνεργαστούμε, θα μπορείτε να έχετε άμεση και συνεχή επικοινωνία όποτε εσείς το θέλετε και με όποιον τρόπο θέλετε, τόσο με εμάς όσο και με τον συνεργάτη που έχει αναλάβει να σας βοηθήσει.
Συγκεκριμένα, μπορείτε να έχετε:

  • Προσωπική επαφή με επισκέψεις στα γραφεία μας.
  • Τηλεφωνική επικοινωνία καθημερινά, από το πρωί ως το βράδυ.
  • Ηλεκτρονική επικοινωνία κάθε μέρα και ώρα του έτους.

Εγγύηση διορθώσεων

Η studyhelp E.Π.Ε. εγγυάται πως οποιεσδήποτε διορθώσεις είναι πιθανόν να ζητηθούν επί του αποτελέσματος της συνεργασίας μας, θα γίνουν από εμάς άμεσα, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση, εστιάζοντας στην επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος.

Εγγύηση χρόνου παράδοσης

Οι χρονικές προθεσμίες αποτελούν βασικό παράγοντα της συνεργασίας μας, και το γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα. Η studyhelp E.Π.Ε. εγγυάται για την 100% τήρηση της συμφωνημένης προθεσμίας με τον πελάτη, όσον αφορά στον χρόνο παράδοσης.

Εγγύηση πρωτοτυπίας

Η studyhelp E.Π.Ε. σας διαβεβαιώνει πώς το αποτέλεσμα της συνεργασίας της με τον κάθε πελάτη είναι μοναδικό και πρωτότυπο.
Εφόσον θέλετε, στα πλαίσια της συνεργασίας μας μπορείτε να λάβετε από τη studyhelp E.Π.Ε. εγγύηση πρωτοτυπίας της δουλειάς μας, καθώς η εταιρία μας έχει πρόσβαση στα καλύτερα λογισμικά ελέγχου ομοιότητας κειμένου (plagiarism) που χρησιμοποιούνται από όλα τα πανεπιστήμια.
Η studyhelp E.Π.Ε. είναι η μόνη εταιρία υποστήριξης σπουδών που μπορεί να σας παρέχει πληροφορίες σχετικά με τα ακριβή ποσοστά plagiarism των κειμένων σας, με τη χρήση του πρωτοποριακού λογισμικού «turn-it-in», που χρησιμοποιείται από την πλειοψηφία των πανεπιστημίων σήμερα.